Naar hoofdinhoud

Permanente educatie voor financiële professionals

Finance Academy E-learning biedt een groot assortiment aan financiële e-learnings. Onze topdocenten nemen u in interactieve video’s mee door zeer actuele en relevante onderwerpen als robotisering, big data en data-analyse, risicoleiderschap, integrated reporting, waardecreatie en fraude en aansprakelijkheid. Al onze e-learnings zijn van hoogstaande kwaliteit en Cedeo erkend. U volgt ze 24/7 online, waar en wanneer u wilt.

Probeer gratis   Abonneren met korting
PE-portfolio
Opleidingen voor uw PE-portfolio
24/7 online
Volg e-learnings waar en wanneer u wilt
Ruim aanbod
Meer dan 100 e-learnings beschikbaar
Deskundige docenten
Leveren hoogstaande kwaliteit

Een goed PE-portfolio aanleggen? Wij staan voor u klaar!

Bent u een financieel professional? Bij ons digitale leerplatform Finance Academy E-learning kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week onbeperkt en gebruiksvriendelijk e-learnings volgen. U krijgt les van docenten die u kent van naam en faam. Maar u leert ook van vak experts die waardevolle lessen uit de praktijk van het bedrijfsleven meebrengen.

Een ruim e-learning assortiment

Maandelijks verschijnen er nieuwe e-learnings. U kunt in totaal inmiddels al meer dan 100 e-learnings over uiteenlopende onderwerpen volgen. Volop inspiratie dus voor een sterk PE-plan, en daarmee een goed PE-portfolio! Ons online leerplatform is dan ook zeer geschikt voor accountants (AA en RA) en registercontrollers (RC). Ook voor accountants en controllers zonder een PE-verplichting of in opleiding is Finance Academy E-learning een ideaal platform om de opgedane kennis te toetsen.

Volg onze gratis e-learning

Daarnaast profiteert u van de vele extra’s, zoals een gratis jaarabonnement op het inspirerende magazine Executive Finance en aantrekkelijke kortingen op congressen en events. Overtuig uzelf en volg de gratis e-learning.*

Gratis e-learning*

Onbeperkt aan uw PE-portfolio werken
100+ video- en tekst e-learnings
Onbeperkt leren voor vaste prijs
Jaarabonnement op Executive Finance
Certificaat van elke afgeronde e-learning
Maandelijks nieuwe e-learnings
Cedeo-erkend
Maandelijks een e-mailnieuwsbrief
Altijd en overal bereikbaar

Kennismakingsaanbod: 10% korting

Onbeperkt aan uw PE-portfolio werken
100+ video- en tekst e-learnings
Onbeperkt leren voor vaste prijs
Jaarabonnement op Executive Finance
Certificaat van elke afgeronde e-learning
Maandelijks nieuwe e-learnings
Cedeo-erkend
Maandelijks een e-mailnieuwsbrief
Altijd en overal bereikbaar
* Uw certificaat wordt – indien de gratis e-learning met succes is afgerond – uitgereikt na activatie van het abonnement.

Een selectie van onze video e-learnings

2 PE-punten   Video  
€ 199,-  

Corporate governance

Board room dynamics is het onderwerp van deze e-learning. Waar krijgt u mee te maken als u de overstap maakt naar de raad voor commissarissen? >>

2 PE-punten   Video  
€ 199,-  

Data, het nieuwe goud

Handel in data is goud waard en de meeste ondernemingen hebben business intelligence met data omarmd. Maar hoe staat het met de privacybescherming? >>

2 PE-punten   video  
€ 199,-  

Frauderen kun je leren

In deze e-learning leert Frank Cederhout u te frauderen. Uiteraard niet om zelf te kunnen frauderen, maar om fraude te voorkomen of om het in een vroeg stadium te kunnen detecteren om zo de schade te beperken. >>

1 PE-punt   Video  
€ 99,-  

Leiderschap als complex samenspel

Wil je je effectiviteit als leider vergroten of wil je graag een leider worden? Volg deze e-learning om te leren hoe je mensen motiveert en welke persoonlijkheid past bij welk type leider.

1 PE-punt   video  
€ 99,-  

Persoonlijke effectiviteit

Na het volgen van deze e-learning heeft u kennis van de theorie van Steven Covey’s 7 eigenschappen van effectief leiderschap en bent u in staat deze in de praktijk toe te passen. >>

Probeer geheel vrijblijvend de e-learning Aan de slag met dynamische sturing van Fred Conijn.
Video   2 PE-punten  

Proefabonnement

Deze cursus biedt u handvatten om om te gaan met de snelle bewegingen waaraan uw bedrijf onderhevig is. Met dynamische sturing kunt als financial of controller goed anticiperen op de soms grillige ontwikkelingen in uw bedrijf.

Christiaan Stenssen

Bedrijfsabonnementen

Finance Academy E-learning biedt ook zeer aantrekkelijke bedrijfsabonnementen aan. Bent u met meerdere collega’s die behoefte hebben aan financiële e-learnings voor permanente educatie of om invulling te geven aan leerdoelen? Neem dan contact op met Christiaan Stenssen voor een speciaal bedrijfstarief. Bedrijfsabonnementen kunnen al vanaf 3 personen worden afgesloten.

Onze topdocenten

Finance Academy E-learning werkt met experts die hun vak verstaan. Hieronder een selectie van onze topdocenten.
Ferdy van Beest
Senior adviseur Audit, Flynth
Stefan Peij
Directeur, Governance University
Martin van Staveren
Risico expert en auteur, VSRM
Peter Geelen
Performance management expert, iPM
Bert van Mieghem
Advocaat en partner, Wybenga Advocaten
Iris Hoekstra
Advocaat M&A, Lexence
Jan Wietsma
Eigenaar MKB-Kredietcoach en bestuurslid NBA
Rob van den Wijngaard
Directeur FSSC, Universiteit Leiden
Fred Conijn
Finance & control expert en auteur, DynamicControl
Jolanda van der Steen
Gedragstrainer en coach in leiderschap en werkgeluk
Jaap van Muijen
Hoogleraar psychologie en expert in leiderschap
Jaap Koelewijn
Hoogleraar bedrijfsfinanciering
cedeo erkend

Cedeo erkend

Onze opleidingen voldoen aan de kwaliteitseisen van Cedeo, de onafhankelijke certificerende instantie voor de HR-sector. Zo bent u verzekerd van kwalitatief opleidingsmateriaal.

PE-portfolio

Als financieel professional moet u voldoen aan de vakbekwaamheidseisen. Alle e-learnings die wij aanbieden in Finance Academy E-learning zijn geschikt voor uw PE-portfolio.
Finance Academy Opleidingen / Events
Naast e-learnings biedt Finance Academy ook een breed scala aan andere opleidingen zoals collegereeksen en masterclasses over fusies & overnames, risk & compliance, accountancy & controlling en bestuurdersaansprakelijkheid.
Ga naar financeacademy.nl voor meer informatie.

Over ons

Finance Academy E-learning is onderdeel van Vakmedianet, het grootste B2B mediabedrijf van Nederland. Vakmedianet bedient meer dan 1,2 miljoen professionals in een groot aantal branches.
Heeft u vragen over Permanente Educatie of een van de e-learnings?
Wij zijn u graag van dienst. U kunt ons bereiken op 088 58 40 888 of klantenservice@vakmedianet.nl of bekijk de FAQ om te zien of uw vraag erbij staat.